The Numerically Sniffing Beneficence

Smart. Beautiful. Smith.

Bra att tänka på

Det finns så mycket som man ska tänka på när man har ett hus och det är väl lite charmen med det men det är bra att få hjälp med vissa saker. Det kan vara bra att man har lite koll på sin energideklaration så att man vet hur mycket huset gör av med, det är tydligen väldigt viktigt om man ska sälja så det är bra att man har lite koll på den.
Det är ju ett sätt också som man kan bidra med att spara lite energi och på så sätt vara lite mer miljövänlig.
Så det finns ju mycket som är bra att ha koll på.

Lätt hänt att man glömmer något 

Ja det är verkligen lätt hänt att man glömmer något och att man inte kommer ihåg allt som ska göras på huset eller med lägenheten. Det håller jag verkligen med om. Så det är bra att man kan ta hjälp av någon som har koll på det så att man kan bli påmind om allt som man ska komma ihåg. 

Man vill ju att sitt hus inte ska dra mer än det behöver och det finns många sätt varpå man kan vara lite mer energismart på och det är intressant att man med små medel ofta kan göra stor skillnad. SÅ det är värt att kolla upp det och se vad man kan göra för att minska just sina utgifter för det tjänar ju alla på och även miljön. Så det är värt att kolla upp dom alternativ som finns så att man kan se om det är något som man har missat men som man skulle kunna fixa.

Ja drömmen om ett hus är härlig och det finns så många idéer till att göra det så fint och vackert men det är bra at kolla ihåg energideklarationen också. Så att man har koll.